Információk

Információk

Cég adatok:

Kovács Zsuzsanna Egyéni Vállalkozó

Adószám: 65246014-1-42

Nyilvántartási szám: 14330943

Kiállító Hatóság: Budapest Főváros 17. ker. Önkormányzat Jegyzője

Telefon: +36 70/ 381-41-10

Email cím: kovacs.zsuzsa1@hdsnet.hu

Weboldal: http://www.zsu-bizsu.hu


Rendelési információk:

Az áruházban, regisztráció nélkül  is nézelődhet, és gyűjthet termékeket a kosarába. Ezek egy ideiglenes tárolóba kerülnek, majd mikor regisztrált, nem szükséges újra kiválasztani, azonnal megrendelheti azokat.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 17 óráig történik, amennyiben megrendelését munkaidőn kívül adja le, úgy az a következő munkanapon kerül feldolgozásra. Minden esetben telefonon visszaigazolást kap arról, hogy mikor tudjuk megrendelését teljesíteni. Általános teljesítési határidő, a visszagazolástól számított 3 munkanapon belül.

A rendelés lépései:

A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba.

Amennyiben több terméket is szeretne vásárolni, válassza a "folytatás" gombot.

Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A "törlés" gombra kattintva, törölheti a kosár tartalmát. A mennyiség megadásával, automatikusan frissül a kosár tartalma.

A tovább a pénztárhoz ikonra kattintva, először ellenőrizheti a megadott szállítási címet, szükség esetén módosíthatja azt, vagy további címeket adhat meg.

A tovább gombra kattintva, választhat a szállítási módok közül.

Tovább lépve, választhat a fizetési módok közül.

Végül, jóvá kell hagynia a rendelést, előtte még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, és megjegyzést küldhet a megrendelésével.

A rendelés jóváhagyását követően a rendszer e-mail-ben visszaigazolást küld az ön számára.

Rendelése módosítására ezt követően 24 óra áll rendelkezésére, vagy az áruházon keresztül e-mail-ben, vagy telefonon.

A beérkezett megrendelést minden esetben telefonon is visszaigazoljuk, valamint egyeztetjük az adatokat.

Házhoz szállítási és fizetési információk:

A házhoz szállítást a Magyar Posta Zrt. végzi.

Fizetést követő kézbesítés: a csomag átvételekor a kézbesítőnek kell fizetni, készpénzben. Ennél a fizetési módnál, a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül postázzuk a csomagot. A csomagfeladás megtörténtét követően értesítést küldünk, annak tényéről.

5 kg-ig 1520 Ft

20 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk.

Előre utalás: a megrendelt termékek szállítási költséggel növelt értéke banki átutalással, vagy postai utalványon egyenlíthető ki. Az utalást a K&H Banknál vezetett 10401921-50526652-76511005  számú számlára tehetik meg. Ennél a fizetési módnál, a pénz számlára érkezését követő 2-3 napon belül postázzuk a csomagot. A csomagfeladásról értesítést küldünk.

Díjtételek előre utalás esetén:

Normál méretű ajánlott postakész borítékban: 395.00 Ft.

Normál méretű ajánlott postakész borítékban elsőbbséggel: 425.00 Ft

Közepes méretű ajánlott postakész borítékban: 500.00 Ft

Közepes méretű ajánlott postakész borítékban elsőbbséggel: 585.00 Ft

20 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk


A számla mindkét esetben a csomag tartalmát képezi. Kérjük minden esetben ellenőrizze a csomag tartalmát átvételkor. Az esetleges sérülésekről kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot, mert utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem tudunk elfogadni.

A csomagok kézbesítésére munkanapokon, 8 és 17 óra között kerül sor. Amennyiben ebben az időszakban nem található otthon, szállítási címként, munkahelyi cím megadására is van lehetőség. A posta munkatársa kétszer kísérli meg a kézbesítést, másodszori sikertelenség esetén, az át nem vett csomag visszaszállítási költségét a megrendelőnek kell állnia. Ugyanez az eljárás abban az esetben, ha nem tudja a csomag díját kézbesítéskor rendezni, ezért kérjük, csak abban az esetben rendeljen áruházunkból, ha a vételárat és a szállítás költségét ki tudja fizetni. A csomag újbóli kipostázására, csak az ellenérték előre történő kifizetése esetében van mód.

20 000 Ft érték feletti vásárlás esetén, a szállítási költséget átvállaljuk.


Jótállási, garanciális tudnivalók:

Az áruházunkban forgalmazott termékek minőségéért garanciát vállalunk, azonban egyes termékek színe kophat, fakulhat, a színezőanyagtól, gyártástechnológiától függően, így a garancia a színek tartósságára nem vonatkozik.

A termékekről készült képek, eltérhetnek a valóságtól, egyes esetekben csak illusztrációként szolgálnak. Nem áll módunkban felelősséget vállalni a beszállító, vagy a rajta kívül álló okok miatt történt, előzetes bejelentés nélküli változtatásokért.

Fenntartjuk a jogot, arra, hogy a már visszaigazolt megrendelést részben, vagy egészben visszautasítsuk. Amennyiben csak részben tudjuk teljesíteni a megrendelést, azt minden esetben előre egyeztetjük a megrendelővel. Abban az esetben, ha a vételárat a megrendelő előre kifizette, természetesen az összeg visszautalásra kerül a küldő részére.

Az elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató:

A távollévők között kötött szerződésről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, és visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlása esetén, a megrendelőt a termék visszajuttatásának költségén kívül, más költség nem terheli.

Egyes esetekben nem illeti meg a fogyasztót az elállás joga. Olyan termék esetén, melynek ára, a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgásoktól, ingadozásoktól függ, vagy ha a termék kifejezetten a fogyasztó kérésére, az általa szabott igények szerint, egyedi kérésnek megfelelően lett elkészítve.

Amennyiben a fogyasztó él elállási jogával, a vállalkozó a termék visszaérkezésekor a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül köteles a termék vételárát visszatéríteni a fogyasztónak.


Adatkezelési információk

A ZSU-BIZSU webáruház használata során megadott személyes adatokat, az áruház bizalmasan kezeli, kizárólag olyan információkat kérünk vásárlóinktól, melyek feltétlenül szükségesek a megrendeléshez, illetve kiszállításhoz.A megrendelés során rögzített adatokat a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel.

A megadott információkat harmadik félnek nem adjuk ki, kivételt képeznek azok az adatok, melyek a termékek kézbesítéséhez szükségesek.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a kovacs.zsuzsa1@hdsnet.hu e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, a A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az Elektronikus  kereskedelmi szolgáltatások, valamint az Információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII.tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, valamint a megrendelésének rögzítésével elfogadja a ZSU-BIZSU Webáruház általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.Vásárlási információk

Kapcsolat

Kovács Zsuzsanna Egyéni Vállalkozó
1173. Budapest, Újlak u. 56.
Telefon: +36 30/ 276-5176
k.zsu.bizsu@gmail.com