Adatkezelés

Adatkezelés

A ZSU-BIZSU webáruház használata során megadott személyes adatokat, az áruház bizalmasan kezeli, kizárólag olyan információkat kérünk vásárlóinktól, melyek feltétlenül szükségesek a megrendeléshez, illetve kiszállításhoz.A megrendelés során rögzített adatokat a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel.

 

A megadott információkat harmadik félnek nem adjuk ki, kivételt képeznek azok az adatok, melyek a termékek kézbesítéséhez szükségesek.

 

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a k.zsu.bizsu@gmail.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

 

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, a A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az Elektronikus  kereskedelmi szolgáltatások, valamint az Információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII.tv. rendelkezései az irányadók.

 

A webáruház oldalainak böngészésével, valamint a megrendelésének rögzítésével elfogadja a ZSU-BIZSU Webáruház általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

Vásárlási információk

Kapcsolat

Kovács Zsuzsanna Egyéni Vállalkozó
1173. Budapest, Újlak u. 56.
Telefon: +36 30/ 276-5176
k.zsu.bizsu@gmail.com