Jótállás

Jótállás

Az áruházunkban forgalmazott termékek minőségéért garanciát vállalunk, azonban egyes termékek színe kophat, fakulhat, a színezőanyagtól, gyártástechnológiától függően, így a garancia a színek tartósságára nem vonatkozik.

 

A termékekről készült képek, eltérhetnek a valóságtól, egyes esetekben csak illusztrációként szolgálnak. Nem áll módunkban felelősséget vállalni a beszállító, vagy a rajta kívül álló okok miatt történt, előzetes bejelentés nélküli változtatásokért.

 

Fenntartjuk a jogot, arra, hogy a már visszaigazolt megrendelést részben, vagy egészben visszautasítsuk. Amennyiben csak részben tudjuk teljesíteni a megrendelést, azt minden esetben előre egyeztetjük a megrendelővel. Abban az esetben, ha a vételárat a megrendelő előre kifizette, természetesen az összeg visszautalásra kerül a küldő részére.

 

 

Az elállási jog gyakorlásáról szóló tájékoztató:

A távollévők között kötött szerződésről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, és visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlása esetén, a megrendelőt a termék visszajuttatásának költségén kívül, más költség nem terheli.

 

Egyes esetekben nem illeti meg a fogyasztót az elállás joga. Olyan termék esetén, melynek ára, a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgásoktól, ingadozásoktól függ, vagy ha a termék kifejezetten a fogyasztó kérésére, az általa szabott igények szerint, egyedi kérésnek megfelelően lett elkészítve.

 

Amennyiben a fogyasztó él elállási jogával, a vállalkozó a termék visszaérkezésekor a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül köteles a termék vételárát visszatéríteni a fogyasztónak.

 

Az elállási jog gyakorlásának menete:

Ha élni szeretne elállási jogával, kérjük jelezze felénk a megadott elérhetőségeink valamelyikén, vagy postai úton. A postán történő jelzését minden esetbe ajánlott formában tegye meg, hogy a postára adás dátumát igazolni tudja, mert ezt az időpontot vesszük figyelembe. Telefonon, vagy e-mailben történő jelzés esetén azok időpontját. A terméket kérjük, hogy postai úton juttassa vissza hozzánk, ennek költsége Önt terheli. Kérjük, hogy utánvéttel ne adja fel a csomagot, mert azt nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy a termékeket rendeltetésüknek megfelelően használja, mert a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat Önnek kell megtérítenie.

 

 

Vásárlási információk

Kapcsolat

Kovács Zsuzsanna Egyéni Vállalkozó
1173. Budapest, Újlak u. 56.
Telefon: +36 30/ 276-5176
k.zsu.bizsu@gmail.com