Szállítás és fizetés

Szállítás és fizetés

A házhoz szállítást a Magyar Posta Zrt. végzi

 

Utánvétel:

A csomag átvételekor a kézbesítőnek vagy (postán maradó csomag esetében) a postahivatalban kell fizetni a megrendelt termékek szállítási költséggel és tranzakciós díjjal növelt értékét, készpénzben. Ennél a fizetési módnál a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül postázzuk a csomagot. A csomagfeladás megtörténtét követően értesítést küldünk annak tényéről.

 

Az utánvétel díja:

 

A választott szállítási módtól (Kiszállítás postai csomagként vagy Postán maradó csomag) függetlenül az utánvétel tranzakciós díja egységesen 440 Ft.

Így a Kiszállítás postai csomagként utánvétes fizetés esetén a szállítási költség 1520 Ft (postaköltség 1080 Ft + utánvétel tranzakciós díj 440 Ft);

A Postán maradó csomagnál utánvétes fizetés esetén pedig a szállítási költség 1310 Ft (postaköltség 870 Ft + utánvétel tranzakciós díj 440 Ft);

Bruttó 20000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget és az utánvét összegét átvállaljuk

 

Előre utalás: 

A megrendelt termékek szállítási költséggel növelt értéke banki átutalással egyenlíthető ki. Az utalást a K&H Banknál vezetett 10401921-50526652-76511005 számú számlára tehetik meg. A kedvezményezett rovatba a Kovács Zsuzsanna nevet kell feltüntetni.

A megjegyzés rovatba kérjük, írja be nevét és a megrendelés számát, hogy azonosítani tudjuk a befizetőt.

FONTOS! Addig ne utalja a pénzt, amíg munkatársunk nem ellenőrizte, hogy minden megrendelt termékből van elegendő készleten. Erről telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk. Ennél a fizetési módnál a megrendelés összértékének (megrendelt áruk értéke + szállítási költség) számlára érkezését követő 2-3 napon belül postázzuk a csomagot. Ennek tényéről tájékoztatást küldünk. 

 

Az előre utalás díja:

 

Amennyiben ezt a fizetési módot választja, tranzakciós díjat nem számítunk fel.

Így a Kiszállítás postai csomagként előre utalásos fizetésnél a szállítás költsége 1080 Ft.

A Postán maradó csomagnál előreutalás esetén a szállítási költség 870 Ft.

Bruttó 20000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk.

 

A nyugta vagy számla mindkét esetben a csomag tartalmát képezi. Számlaigényét kérjük, előre jelezze.

 

Kérjük, minden esetben ellenőrizze a csomag tartalmát átvételkor. Az esetleges sérülésekről kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot, mert utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem tudunk elfogadni.

 

A csomagok kézbesítésére munkanapokon 8 és 17 óra között kerül sor. Amennyiben ebben az időszakban nem található otthon, szállítási címként munkahelyi cím megadására is van lehetőség. A posta munkatársa kétszer kísérli meg a kézbesítést, másodszori sikertelenség esetén az át nem vett csomag visszaszállítási költségét a megrendelőnek kell állnia. Ugyanez az eljárás abban az esetben, ha nem tudja a csomag díját kézbesítéskor rendezni, ezért kérjük, csak abban az esetben rendeljen áruházunkból, ha a vételárat és a szállítás költségét ki tudja fizetni. A csomag újbóli kipostázására, csak az ellenérték előre történő kifizetése esetében van mód.

 

 

20 000 Ft érték feletti vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk.

 

 

Személyes átvétel:

 

Üzletünk nincs, ezért személyes átvételre nincs lehetőség.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vásárlási információk

Kapcsolat

Kovács Zsuzsanna Egyéni Vállalkozó
1173. Budapest, Újlak u. 56.
Telefon: +36 30/ 276-5176
k.zsu.bizsu@gmail.com